Культура

Діалог в стилі «Нашого формату»

Важко бути адекватним та зберігати спокій в кислотному середовищі, що переважно складається з ватних креолів, патріотичних прихильників ліберанального карго-культу та упоротих націонал-божевільних.

Цитую, фрагмент випису одного з представників вищезгаданих субпопуляцій:
«Кириченко Владислав грішить на покупців книжок НФ, кі не пишуть речензій на тоє, же купили. Як я тямлю, то там книжки кшталту, як розбагатіти, як правильно їсти, як правильно спати тощо. Вони жиють по сих книгах то й не мают коли про тоє мислити а писати. НФ для успіху варто створити свою мережу продажу, бажано цілодобову, аби читач міг забезпечити чтиво а подарунок будь де а будь коли. Але то таке. Я не маю книжок НФ, відтак не пишу про них. Не хочу розбагатіти. Ге ж.»

Як на мене – ідеальний запис в історії хвороби…

Владислав Кириченко

P.S.
Дякую за цитування. Діаґноз цікавий. Будемо лікуватись.
Я нич злочинного не вчинив, тільки ословив своє враження від книжок видавецтва «Наш формат».
Кожде видавецтво має свій формат, коло жанрів а авторів, і у мене як читача а літературного критика є своє враження-образ кождого. Оголосити божевільним найлегше.
Якщо вас так ображає чужа думка про НФ, надалі залишатиму ї при собі. Я порушив золоте правило Адуєва-старшого з роману Івана Ґончарова «Звичайна історія». Надалі буду обачнішим.
Усіх ґараздів вам а вашому видавництву.

Роман Кухарук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *