Хвиля Десни » 4 Квітня, 2020

Daily Archives: 4 Квітня, 2020

Політика

Президентський «щит»

Published by:

Андрій Єрмак заявив, що всі нападки на нього і його брата спрямовані насправді на президента Зеленського. Єрмак назвав себе «щитом президента». Він зауважив: «Я знаю, що на моє місце мітять. Я б пішов, але зараз потрібно рятувати країну…»

Continue reading

Культура

Свята надія Святовця

Published by:

Не знаю, чи є в мене якийсь педагогічний дар. А втім, я майже два роки був на ставці доцента Інституту журналістики Шевченкового університету. І згадую про це тільки тому, що славний інститут познайомив мене з великим учителем талантів, безмежно обдарованим науковцем і письменником Віталієм Святовцем.

Continue reading

Культура

Український присмак геніїв, завдяки Григорію Кочуру

Published by:

У дитинстві моєю улюбленою письменницею була Астрид Ліндгрен. Книжки про Пеппі Довгупанчоху і Карлсона можна було читати українською, а от інші її книжки, напр., «Ми — на острові Сальткрока» або «Ми всі із Бюллербю» були лише в російському перекладі.

Continue reading

Культура

Рожеві халеп’янські коругви…

Published by:

… 15 березня мав передати до видавництва рукопис нової книжки поезій. Але… тепер все взято на паузу. Вам же, мої друзі, дарую із майбутньої книги саме те, «що на серце лягло»… (фото сьогоднішньо-вранішньо-халеп’нське).

Continue reading