Хвиля Десни » 13 Червня, 2021

Daily Archives: 13 Червня, 2021

Спорт

Футбольна драма в Копенгагені

Published by:

Футболісти збірної Данії показали героїчну людську сторону футболу. Вчора ми побачили те, за що любимо спорт — його душу. Від падіння Крістіана Еріксона, після якого він втратив свідомість до моменту, коли лікарі несли його на ношах і ми змогли побачити, що він живий — минула ціла вічність. Те, що відбулося на полі між цим газети вже назвали «чудом».

Continue reading

Спорт

Смерть «романтичного» футболу

Published by:

Мені страшно навіть сказати, з яким стажем я футбольний уболівальник. Ще з Чемпіонату світу 1982 року в Іспанії (був школярем-восьмикласником). Тому, сподіваюся, маю право на свою експертну думку. На жаль, романтичний «безбашенний» футбол вмер. На його місце разом з неймовірними грішми у цей вид спорту (за винятком деяких «романтичних конвульсій» в грі окремих країн) прийшла комерція, прагматизм і холодний розрахунок.

Continue reading

Спорт

Футболки, від яких вороги смокчуть лапу

Published by:

І знову гучна і страшна поразка РФ. Оскільки останні 2 роки такі новини можна перерахувати на пальцях, де б головну роль грала Україна, розповім про розвиток вибухової історії з футболками національної збірної України з футболу. Там «запалало» конкретно. Передусім через абриси мапи України з Кримом. Додаткового фосфору до клізми додали два гасла: «Слава Україні!» та «Героям слава!»

Continue reading

Культура

Поет подарував дружині подорож

Published by:

Мав за честь показати Чернігів відомому поету, відповідальному секретарю Національної Спілки письменників України Миколі Гриценку та його дружині Марині — такою екскурсією Микола привітав кохану з днем народження. Учіться, чоловіки!

Continue reading

Політика

G7 про Китай і Україну

Published by:

Саміт глав держав і урядів «Великої сімки» (G7), який проходив цими днями у Великобританії, завершився цікавою ініціативою. Лідери Сімки домовилися створити глобальний проєкт з протидії Китаю. Він полягатиме в підтримці розвитку інфраструктури в країнах, що розвиваються.

Continue reading