Хвиля Десни » 25 Червня, 2022

Daily Archives: 25 Червня, 2022

Політика Суспільство

Мій друг Піно!

Published by:

Сьогодні його останній день роботі в Раді ЄС модератором прес-конференцій. Просто бомбезний чувак. І нaша дружба – нерозлийвода! А багато питали у мене: а чо-то тобі так часто дають мікрофон у Раді ЄС? Тепер можу сказати: тому що господар мікрофону був – Піно! А Піно — мій безбашений друг. Ще більш безбашеніший, ніж я сам.

Continue reading

Суспільство

Вишиванка для мами

Published by:

Сорок днів тому маму поховали у вишиванці. Так вона заповіла, коли зрозуміла що йде… Здавалося, що вона готується до власних поховань, мов до найважливішого в своєму житті концерту. Але це не так, бо до останнього мама вірила, що житиме і співатиме в своїй «віддушині» — Носівському аматорському ансамблі української народної пісні «Горлиця».

Continue reading

Культура

Лабухи із «Жаби»

Published by:

Симпатичний за дизайном ресторан «Буковина», перейменований у народі на «Жабу», у 1970–1980–ті роки здобув славу найбільш романтичного місця: тут зустрічалися закохані пари або таємні коханці, які хотіли сховатися подалі від допитливих очей. Інколи просто приїжджали послухати живу музику. Розкинувся він на правому березі Дністра, навпроти Заліщиків, на буковинському боці, на околиці села Звенячин, вхід до нього дуже нагадував відкриту пащу жаби.

Continue reading