Хвиля Десни » 14 Грудня, 2022

Daily Archives: 14 Грудня, 2022

Культура

Чому не люблять Забужко? (Записки провінційного читача)

Published by:

Я здогадуюсь чому літературна тусовка так не любить Оксану Забужко — вона геть не така, як основна маса. Звісно, когось шокував її по молодості епатажний «прикид» – у ботфортах, з цигаркою в зубах. А когось її неприховане позиціонування нею чоловіка коло неї — «мій бойфренд». Та, думаю, найбільше шокує літтусовку її НЕТАКІСТЬ в літературі.

Continue reading

Суспільство

Мені пощастило — я українка!

Published by:

Майже дві доби в нашому ЖК в Києві не було світла, води, опалення, Інтернету і мобільного зв’язку. Оскільки немає газу, а тільки електро плити, то й готувати ми не могли. ЖК в нас дуже «молодий», мені здається 80% сімей з маленькими дітьми. І відповідно з маленькими тваринками. У дітей не було ані уроків, ані тренувань, ані гуртків. Я піднялась на 13 поверх вже стільки разів, шо дупа моя як горіх, але, мабуть, кокосовий.

Continue reading

Суспільство

На зло викрадачам Різдва

Published by:

У соціальній мережі точиться дискусія: ставити нині ялинку чи не ставити? Думаю, що діти мають святкувати Різдво. Наші вояки на передовій теж Різдво святкуватимуть, наскільки це буде можливим. путін і росіяни взагалі опиняються у ролі викрадачів Різдва, зрештою, його довгі роки викрадали у нас комуняки, заміняючи Новим роком.

Continue reading