Хвиля Десни » 20 Квітня, 2021

Daily Archives: 20 Квітня, 2021

Політика

Сумна правда для Порошенка

Published by:

… Слухаю Порошенка і його обурення з приводу політики Зеленського. Днями слухав Євгена Кісельова про можливість початку широкомасштабної війни. Він запросив американського експерта на прізвище Коен. І цей чоловік сказав просту річ: «30 років Україна мала час на створення військово-промислового комплексу для своєї оборони. 30 років Україна робила навпаки, в тому числі й за часів Порошенка».

Continue reading

Спорт

Мільйони євро за футбольні душі

Published by:

Як грім серед ясного неба прозвучала заява про створення футбольної Cупер-Ліги: нового турніру, який перевертає все з ніг на голову. 6 англійських клубів та по 3 команди з Італії та Іспанії обрали… гроші. Дуже великі гроші. Мова йде про $6 млрд. Їх виділить американський банк JP Morgan. Плюс права на трансляції, реклама тощо… Лише «вступні» для учасників турніру — 200-300 млн євро!

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Комедія, фільми жахів і… крапля крові

Published by:

В Ізраїлі провели дуже цікаве дослідження. У чоловіка взяли краплю крові і вивели на екран. І отримали дуже цікаву картину. Ось бактерії, вони повільно рухаються, а ось макрофаги, кров’яні тільця, обов’язок яких стежити за чистотою крові. Вони як санітари-дезінфектори. Така у них місія — видаляти все небезпечне і чужорідне.

Continue reading